Огромно благодаря! Невероятни сте!

За пореден път искам да изразя огромната си благодарност към екипа на Мобилен Хоспис и по-конкретно – Надя. Много рядко срещам такава човечност, отзивчивост, професионализъм, бърза реакция и всичко това – едновременно, без никакви забележки. Особено, когато това се случва в критичен за семейството момент и буквално не знаеш какво ти предстои в утрешния ден.

За последните три години Надя и нейният екип изключително много помогнаха за възстановяването на майка ми. Специалните ми благодарности са насочени и към Християна Маркова, Соня Иванова и Силвана Горанова. Хриси се появи в живота ни преди около месец-два и мога да кажа, че няма по-сърдечен, неуморен, отдаден на работата си човек. Грижите, които тя положи за майка ми бяха повече от впечатляващи, многократно надхвърлящи ежедневните и задължения. За кратко време двете станаха много добри приятелки – нещо, което е от изключителна важност за емоционалното състояние на болния. Независимо от това дали грижата трябваше да бъде у дома или в болницата, тези дами показаха на цялото ни семейство какво означава да можеш да разчиташ на професионалист в труден за теб момент.

Няма думи, с които да изразя искрената си благодарност за отношението, грижите и отдадеността ви, момичета. Най-малкото, което мога да направя за вас е да напиша тази препоръка и да се надявам, че повече хора ще имат възможността да се възползват от вашите услуги и опит. Уверена съм, че ще останат повече от очаровани. Продължавайте в същия дух, невероятни сте!