Препоръка за Теменужка Кирилова

Ангажирахме Теменужка Кирилова за болногледач и личен асистент на моята майка Лиляна Райкова от Мобилен Хоспис. Майка ми Лиляна бе изписана обездвижена и дезориентирана след тежка хипертонична криза и лечение в Неврологична клиника на УМБАЛ „Света Анна“ – София. Тя не можеше сама да се обслужва и да си взима лекарствата. Просто бе изписана, като инвалид на количка. Наложи се спешно да се обърнем към услугите на Мобилен Хоспис и при нас дойде Теменужка Кирилова.

Много професионално, с усърдие и внимание Теменужка Кирилова ежедневно се грижеше за майка ми Лиляна, като благодарение на нея, в рамките на по-малко от месец майка ми е напълно възстановена, на крака, както и сама се обслужва.

Най-сърдечно и искрено благодаря на Теменужка Кирилова за усилията и подкрепата, с което допринесе за безупречната домашна обстановка, незабравимата атмосфера и, не на последно място, за доброто настроение и бързо възстановяване на Лиляна.

Считам, че Теменужка е отличен служител, справя се отговорно със задачите в сферата на нейната компетентност. Силно я препоръчвам! Определям отношението й към работата, като изключително коректно и професионално.

Като подновявам моята дълбока признателност и удовлетворение от работата на Теменужка Кирилова, отправям искрени пожелания към нея за здраве, бодрост и много поводи за радост.

Препоръчвам и на други хора да се възползват от изключително професионалните услуги на Мобилен Хоспис!

Йолиана Райкова
Email: ioliraykova@gmail.com

08 март 2021 г.
Гр. София