Референция – Елка и Мобилен хоспис

Бих искала горещо да препоръчам услугите на Мобилен хоспис.
На първо място адмирации за добрата организация и бързата реакция за намиране на болногледач. Моят случай изискваше спешно ангажиране на човек, който от Мобилен хоспис намериха за мен в рамките на броени дни.
Дамата се казва Елка и аз съм благодаря, че познавам като човек, не коментирам изобщо професионализма, защото той е безупречен! Момичето е много ведро, изключително добър човек и дори бих нарекла приятел.
В рамките на седмица тя се адаптира безупречно към нуждите на баща ми (болен от деменция), моите изисквания и намери индивидуален подход към всички вкъщи. Изключително тактичен, търпелив, усмихнат, енергичен и най-важното – добър човек. За първи път използвам услугите на професионален болногледач и имах много притеснения как ще се справи тя и аз с адаптацията. Всичко мина прекрасно благодарение на екипа на Мобилен хоспис и на Елка.
Благодаря на Мобилен хоспис за препоръката на психолог, психиатър и всякакъв патронаж от страна на техни доверени партньори и специализирани в подпомагането на семейства на дементно болни. Срещата ми с Мобилен хоспис ми помогна да избера точният за мен подход да се справя с изпитанията на болестта.
Горещо препоръчвам на всички търсещи разбиране и помощ хора, които имат болни близки и роднини.
Пожелавам им много, много успех и сили, защото те наистина помагат на хора като мен.