Доставки на санитарни материали, консумативи и храна

Mobilenhospis.com има удоволствието да ви представи новата си услуга – доставка до дома на много от необходимите неща за грижата за болен или възрастен човек в домашни условия. Денят за доставки за София е всеки вторник, като по изключение може да доставим и в друг ден. Какво доставяме:

  • Памперси за възрастни, еднократни чаршафи и анатомични парчета
  • Пазаруване на хранителни продукти и готова храна
  • Медикаменти за специализирана обработка на декубитални и трудно зарастващи рани
  • Битова химия, почистващи и дезинфекциращи материали
Видове и цени на еднократните материали:
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
S
Mден108,25 лв
Mнощ107.80 лв
Lден108.55 лв
Lнощ109,90 лв
XLден109,45 лв
XLнощ1010,44 лв
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
Sден105,25 лв
Sнощ105,85 лв
Mден106,95 лв
Mнощ107,74 лв
Lден107.95 лв
Lнощ108,64 лв
XLден108,90 лв
XLнощ109.90 лв
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
Mнощ106,75 лв
Lнощ106,90 лв
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
Mнощ107,92 лв
Lнощ109,00 лв
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
Sнощ106,15 лв
Mнощ108,64 лв
Lнощ109,80 лв
XLнощ1011,92 лв
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
S102,40 лв
M102,88 лв
L103,24 лв
XL103,60 лв
размерабсорб. мл.бр. в пакетцена на дребно с ДДС
60/40102,88 лв
60/60103,90 лв
60/75103,60 лв
60/90104,90 лв
80/180106,00 лв
артикулбр. в пакетцена на дребно с ДДС
Мокри кърпи Kids с капак721,38 лв.
Мокри кърпи Huggies Pure562,65 лв.
антимикробни ръкавици

артикулразмербр. в пакетцена на дребно с ДДС
Антимикробни ръкавициS, M, L20027,50 лв
артикулбр. в пакетцена на дребно с ДДС
Тоалетна хартия Sanitex Ocean Aroma249,80 лв.
Тоалетна хартия Bonuss 3 пластова3011,90 лв.
Медикаменти за обработка на декубитални рани

Доставка на пълен спектър от медикаменти и специализирани санитарни материали за лечение на трудно зарастващи рани, диабетно стъпало, язви, изгаряния.

Нашите приятели от OWLMED предлагат пълна серия от продукти – марли и епидермални материали, които осигуряват едно лесно и безопасно ежедневие, както на хората с трудно зарастващи травми, така и на хората, които се грижат за тях. Ние от своя страна можем да изпратим квалифициран и сертифициран специалист във вашия дом за да положи професионална грижа за раната/раните на вашият близък.

Гамата от продукти, които предлагаме са специализирани марли (залепващи и незалепващи), които отговарят на всички нужди на пациенти с хронични, трудно зарастващи рани и хронични травми като: рани от залежаване и притискане (декубитални), язви при диабетни крака, варикозни рани, а и също така рани от изгаряния. Ето кратко представяне на артикулите:

***Trigotull komb***

Trigotull komb ( марля с мрежа за регулиране на абсорбацията, не залепваща). Състои се от невълнен матрак, който е обхванат от активна полиестерна мрежа, интегрирана с хидроколоидни микрочастици, които са в контакт с раната. Хидроколоидните микрочастици реагират на секретите на раната и образуват мек, влажен гел. Гелът осигурява влажна, терапевтична среда, която благоприятства заздравяването на раната. Полиестерната мрежа е перфорирана, което позволява бързо абсорбиране в не вълнения матрак при прекалено отделяне на секрети, следователно рискът от овлажняване се намалява значително. TRIGOtull komb се поставя с втора залепващ марля.

***TRIGOpad agua***

Trigopad agua (марля с мрежа за регулиране на абсорбацията, не залепваща). Стерилна, незалепваща, хидроклетъчна, полупропусклива, прозрачна хидрогел марля. Състои се от гел полиуретан с високо съдържание на вода (около 60%) и външно покритие Полиуретан, пропусклива на въздух и непропусклива за бактерии и вода. Специфична характеристика е плътната мрежа влакна Полиуретан по повърхността. Тази функция дифузира отделянето по цялата повърхност и насърчава автономното почистване на раната, предизвиква отлична влажна терапия на язвата без опастност от намокряне. Прецизна към повърхността на язвата.

***TRIGO PHMB***

Trigo PHMB ( марля с мрежа за регулиране на абсорбацията, не залепваща) е стерилна марля със състав PHMB Антимикробен агент. Разтворът неутрализира инфекцията и предпазва от замърсяване благодарение на микроорганизми. Също така предпазва трудно зарастващи и остри язви от патогенни бактерии и микроби. Активната комбинация на съставките на Trigo PHMB разтвор с биофилм, почиства повърхността на язвата, поддържа специална среда при терапията за генериране на гранулирана тъкан.

***TRIGO FOAM***

Trigo foam ( пенлива марля, не залепваща ) е стерилна, не залепваща, водозащитна полупропусклива пяна – марля с високо абсорбиращо свойство. Съставена е от пенеста, пореста мембрана, която влиза в контакт с язвата и външна мембрана полиуретан. Абсорбира секретите и ги отдалечава от повърхността на язвата, като я предпазва от овлажняване и същевременно осигурява най – подходящата среда за терапия в областа на язвата. Пропусклива за въздух, не залепва по повърхността на язвата, не оставя остатъци при смяна и предпазва новообразуваната тъкан.

***TRIGO FOAM ADHESIVE***

Trigo foam adhesive ( пенлива марля, залепваща) е стерилна, водозащитна, залепваща, полупропусклива пяна – марля с високо абсорбиращ капацитет. Съставена е от пенеста, пореста мембрана, която влиза в контакт с язвата и външно от мембрана полиуретан. Абсорбира секретите и ги отдалечава от повърхността на язвата, като я предпазва от овлажняване, същевременно образува подходяща за терапията влага в областа на язвата. Пропусклива за въздух, не залепва по повърхността на язвата и не оставя частици при смяна, предпазва новообразуваната тъкан. Хипоалергични залепващи страни за закрепване, предпазва и не дразни кожата.

***TRIGOSORB***

Trigo-sorb ( марля с хидрогенериран алгинат ) е изключително комфортна, стерилна, алгинатна марля за рани от изгаряния и трудно заздравяващи рани. Съчетанието от алгинати и хидроколоиди въздейства на секретите и ги преобразува в мек гел, който се премахва лесно и безболезнено и същевременно без да наранява областа на язвата. Trigo-sorb абсорбира секретите и осигурява подходяща влага в областа на язвата, като насърчава терапията. Пропусклива за миризми и при употреба с втора марля предпазва язвата от нараняване и натиск.

***TRIGOCOLLOID FOAM***

Trigocolloid foam ( мрежа-марля за регулиране на абсорбацията, залепваща) е стерилна, водоустойчива, самозалепваща, полупропусклива, многопластова марля. Състои се от 4 различни по действие пласта: а) Самозалепваща повърхност, която идва в контакт с язвата и кожата около язвата.;б) Хидрогел пласт с отвори, който регулира количеството влага по повърхността на язвата.;в) Пенест пласт полиуретан, който помага да се абсорбира допълнителната влага от областа на язвата.;г) Външен пласт, пропусклив за миризми и въздух, но непропусклив за вода и бактерии.

Специалният състав на марлята образува най – подходящата влажна среда при терапията на язви.

Препоръчва се при язви със силна секреция, ускорява физиологичното възстановяване.

***CORIO Active barrier spray***

Активен бариерен спрей

Corio (крем оксиди, цинков оксид) е активен spray бариера, реформация и лечение. С тройно действие: а) Защитен филм за всички характерни случаи – рани от залежаване, раздразнение по кожата при дълготрайна употреба на марли, стоми, стягане с ластични ленти, пелени-инконтенция.; б) Реставрация – лечение при слънчеви изгаряния, кожни раздразнения от всякаква етиология, диабетни стъпала, кола маска, химичен пилинг, tattoo.; в) Реставрация- увеличаване на еластичността при стрии, допринася за подобряване на следоперативни белези и травми.

Препоръчва се за всекидневна употреба най- малко 6 месеца. Комбинира се с всички видове кремове.

***TRIGO GEL***

Trigo-gel ( аморфен, хидроенергичен гел ) е чист, стерилизиран, с високо съдържание на вода гел. Trigo-gel е с тройно действие в зависимост от характеристиките на язвата: а) Овлажняване на сухата некротична

тъкан.; б) Абсорбира секретите и остатъците от некротичната тъкан.; в) Допринася за овлажняването в областа на язвата при терапия. Тройното действие помага за бързата реставрация, допринася за увеличаване на ритъма на лечението.